Hosted webshoppå ingen tid

Professionel og præsentabel webshop på ingen tid

Hvis du ikke har en masse særlige krav til, hvordan din webshop skal se ud, og hvad den skal have af funktioner, kan du med fordel vælge en hosted standard-webshop. Det er nemt at komme i gang med en hosted løsning, og når du får hjælp fra beOn, er det endnu nemmere.

Vi sørger for at bestille og konfigurere webshoppen for dig. Derefter tilpasser vi designet ved at ændre de eksisterende standardskabeloner (html og css), så de passer til din virksomhed. Vi sørger også for at få betalings-funktionen op at køre, så dine kunder kan betale med betalingskort i din webshop på korrekt og lovlig vis.

Brugervenligt interface

Hvis du ønsker det, kan vi oprette varekataloget for dig og lægge produkter ind. Men du kan også sagtens selv uploade billeder af varer, beskrivelser og priser via det brugervenlige interface.

Alt det får du

Den hostede webshop indeholder alle de standardfunktioner, der skal til, for at du nemt kan drive en webshop og give dine kunder en god service.

Webshoppen er mobiloptimeret, så dine kunder kan shoppe, uanset om de er på farten eller hjemme. Der er taget hensyn til søgemaskineoptimering, så dine kunder kan finde frem til varerne i din webshop, når de søger på Google m.m.

Løsningen bliver desuden leveret med fuld integration til økonomisystemet e-conomic og med en forhåndsgodkendelse fra e-handelsfonden.   

Ring og hør mere

Kontakt beOn på telefon 7023 6635, hvis du vil høre mere om, hvordan du hurtigt får en webshop på benene.