Send nyhedsbreve- og se, hvem der åbner

Nyhedsbreve

Overvejer du at sende nyhedsbreve ud, men ved ikke helt, hvordan du rent teknisk kan gribe det an? Hos beOn kan du få hjælp til at sætte din egen nyhedsmailkonto op hos Campaign Monitor, der er et system til udsendelse af nyhedsbreve. Vi sørger for at integrere din konto med din hjemmeside, så man hér kan tilmelde sig nyhedsmailen og se et arkiv med de nyheder, du har sendt ud.

Vi kan også sørge for, din nyhedsmail får et domænenavn, der matcher din hjemmeside, så ingen kan se, du sender ud igennem Campaign Monitor.

Standard- eller specialtilpassede skabeloner

I Campaign Monitor har du en række standardskabeloner, du kan vælge imellem, og du kan selv vælge farver, så de passer med farverne på din hjemmeside. Hvis du gerne vil slippe for selv at rode med det, eller hvis du ønsker en specialudviklet skabelon, kan vi også hjælpe dig med det. 

Når du bruger Campaign Monitor, er du ikke bundet til et abonnement men betaler kun for de nyhedsbreve, du sender ud.

Se, hvem der læser dine nyhedsbreve

Du har mulighed for meget enkelt at se, hvor mange der åbner nyhedsbrevet, og hvem der klikker på hvilke links, så du kan tilpasse dine fremtidige nyhedsmails til det, der interesserer din målgruppe. Og hvis du også gerne vil have hjælp til tekstarbejdet, har vi samarbejdspartnere, der kan stå for den del.