Umbraco cmsMere end 370.000 hjemmesider i verden

Hvorfor Umbraco

Når det kommer til hjemmesideudvikling er beOn 100 % dedikeret til den dansk-udviklede cms-platform Umbraco. Vi har undersøgt et utal af cms-løsninger på markedet og mener ubetinget, at Umbraco er den bedste løsning.

5 gode grunde til at vælge Umbraco cms:

  • Med Umbraco som platform kan du få præcis de funktioner og det design, du ønsker dig, fordi Umbraco ikke er begrænset af standardmoduler.
  • Du skal ikke afsætte lang tid i udviklingsbudgettet, da udviklingen er meget enkel i Umbraco cms. Derfor kan du let og økonomisk tilpasse hjemmesiden, efterhånden som dine behov og ønsker ændrer sig.
  • Brugergrænsefladen er enkel og intuitiv. Det, du ser i editoren, er også det, du ser, når du udgiver indholdet på din hjemmeside.
  • Umbraco er en open source-løsning baseret på cloud-teknologi, og du får derfor adgang til de forbedringer, der sker nu og i fremtiden.
  • Umbraco er baseret på Microsoft .NET, og Microsoft støtter den løbende udvikling af systemet. Det betyder, at der er meget stærke udviklerkompetencer bag Umbraco.

Umbraco bruges i dag til mere end 370.000 hjemmesider verden over. beOn har udviklet Umbraco-hjemmesider for en lang række meget forskellige virksomheder og med mange forskellige formål. Vi har blandt andet lavet hjemmesider til hoteller, it-virksomheder, kommunikationsbureauer, virksomheder i energisektoren og mange flere. Se eksempler på, hvad vi har lavet under Referencer, og læs også, hvad du får ud af at vælge netop beOn som din Umbraco-leverandør.