Umbraco hos beOn"Alt kan lade sig gøre"

Hvorfor Umbraco hos beOn?

Selv det bedste content management system bliver kun for alvor anvendeligt i praksis, hvis din løsning bliver sat rigtigt op. Det, og meget mere, kan vi hjælpe dig med hos beOn.

5 gode grunde til at vælge beOn som udvikler af din Umbraco-løsning:

  • Hos beOn arbejder vi ud fra devisen ”Alt kan lade sig gøre”. Så skyd bare løs med tanker og vilde idéer. Hvis vi (mod forventning) står over for en opgave, vi ikke føler os 100 % i stand til at løse, melder vi det ærligt ud.
  • Vi holder øje med, hvornår de nyeste versioner af Umbraco er så gennemtestede, at du helt roligt kan opgradere. Derfor kommer du ikke til at trække med børnesygdomme ”bare fordi der er kommet noget ny teknologi”.
  • Hos beOn får du tæt kontakt til din udvikler. Vi outsourcer ikke udviklingen, men har selv fingrene nede i koden – og vi gør en dyd ud af at svare hurtigt på dine henvendelser.
  • Nogle har oplevet, at de i visse tilfælde skal kunne html for at bruge Umbraco. Det skal du ikke, med en Umbraco-løsning fra beOn. Vi nøjes aldrig med de nemme løsninger, men gør tingene ordentligt.
  • Når du vælger beOn som udvikler, er du ikke ”låst fast” for tid og evighed. Vi udleverer når som helst kildekoden til dig, hvis du selv vil videreudvikle den eller have andre til det.
Kontakt

Slå på tråden eller kig forbi, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for din hjemmeside.