SEOEr altid i tankerne

Søgemaskineoptimering i Umbraco

Med en Umbraco cms-løsning fra beOn er du sikker på, der er taget højde for søgemaskineoptimering (SEO).

Hvis du ønsker det, sørger vi blandt andet for, at du kan vælge mellem forskellige overskrifttypografier, som søgemaskinerne prioriterer, når de indekserer din hjemmeside. Du får også som standard en særlig SEO-fane i din Umbraco-løsning, hvor du let formulerer eksempelvis metatitler og metabeskrivelser.

Metatitler og metabeskrivelser

Metatitler er de overskrifter, du ser i dine søgninger på eksempelvis Google. Metabeskrivelser er den tekstbid, der står lige under overskriften, og som forklarer lidt mere om, hvad siden handler om. Når du selv formulerer metatitler og metabeskrivelser i stedet for at lade søgemaskinerne vælge noget tilfældig tekst fra din hjemmeside, får du lettere en høj placering i søgeresultaterne på de søgeord, der er vigtige for dig.

Spar annoncekroner

Ved at udnytte de muligheder, vi har beskrevet ovenfor, kan du i sidste ende spare penge på dine AdWords-annoncer, da du i stedet kan satse på en høj placering i de såkaldt organiske (ikke-betalte) søgeresultater. Der er selvfølgelig aldrig nogen garantier, når det handler om søgemaskineoptimering, men ved at udnytte de enkle værktøjer, vi har beskrevet ovenfor, har du et rigtig godt udgangspunkt for at få en høj placering.