WebmasterværktøjerDuk hurtigt op på Google

Googles webmasterværktøjer

Hvis Google får et sitemap over din nye hjemmeside, dukker den hurtigere op i Googles søgeresultater.  

Du kan registrere dit sitemap i Googles webmasterværktøjer. Google får på den måde besked om, hvilke sider der er på din hjemmeside. Siderne bliver derefter hurtigere indekseret i Google, så man rent faktisk kan finde frem til din hjemmeside. Hvis du senere opretter nye sider, bliver sitemappet automatisk opdateret i Googles webmasterværktøjer.

Når du får en ny hjemmeside hos beOn, sørger vi for at gøre alt dette for dig. 

I Googles webmasterværktøjer kan du løbende holde øje med helbredet på din hjemmeside. Du kan for eksempel se, om der er sider, der ikke bliver indekseret, og sider der melder fejl. I det hele taget får du et overblik over, om der er noget, der ikke er, som det skal være. 

Googles webmasterværktøjer er også nyttige i forbindelse med søgemaskineoptimering. Du kan nemlig se, hvilke søgeord (forespørgsler) folk har søgt på for at komme ind på din side.   

Vi hjælper dig i gang

For at få adgang til Googles webmasterværktøjer, har du brug for en Google-konto. Når du får en ny hjemmeside hos os, opretter vi en Google-konto til den. Vi hjælper også med at tildele kontoadgang til de personer, der skal administrere kontoen.

I samme ombæring knytter vi din hjemmeside til statistikprogrammet Google Analytics. Vi sørger desuden for at binde webmasterværktøjerne og Analytics sammen, så de udveksler data. Og sidst men ikke mindst sørger vi for integration til Google AdWords.