Har du brug for ...tekst, design, projektledelse m.m.?

Samarbejdspartnere

Vores spidskompetencer omhandler så at sige alt det tekniske, der ligger bagved din hjemmeside. Har du brug for hjælp til hjemmesidedesign, tekstforfatning eller projektledelse i forbindelse med dit webprojekt, samarbejder vi med en række professionelle bureauer og freelancere, der har netop de kompetencer, du har behov for. Nedenfor kan du læse om vores samarbejdspartnere.

Pixart Webdesign

Pixart er et web-bureau, der er specialiseret i webdesign. I samarbejde med beOn udvikler Pixart hjemmesider med udgangspunkt i Umbraco cms.

Læs mere om Pixart Webdesign.

over tone

over tone er et kreativt designværksted, hvor du ud over webdesign kan få hjælp til design af smartphone- og tablet-apps, og hvor du kan få udviklet eller videreudviklet alt fra logo til brevlinje, brochurer, emballage, og hvad du ellers kan forestille dig af grafisk design.

Læs mere om over tone

Komma Kommunikation & Marketing

Hos Komma kan du få hjælp til både idéudvikling, tekstforfatning og projektledelse, og de sørger også for de løbende opdateringer af din hjemmeside, hvis du ønsker det. Komma er derudover en ideel samarbejdspartner, hvis du har brug for øvrige ydelser inden for kommunikation og marketing, da de fungerer som en komplet marketingafdeling til leje.

Læs mere om Komma Kommunikation & Marketing