Hotel-hjemmesidePå pc og mobile enheder

Nordic Residence

Værd at fremhæve

The Nordic Residence er et skandinavisk hotel i Nigeria. I Afrika foregår websøgninger i langt de fleste tilfælde fra mobile enheder, så hotellets hjemmeside skal kunne læses fra en mobiltelefon. Ud over den traditionelle hjemmeside har vi derfor lavet et mobilsite, som man automatisk stilles videre til, hvis man besøger hjemmesiden fra en smartphone eller lignende.

Alternativ til responsive webdesign

I stedet for at udvikle responsive webdesign, har vi valgt en løsning med et rammeværktøj (jQuery Mobile), som vi har lagt ned over hotellets hjemmeside, og hvor webmasteren selv kan vælge, hvilke af undersiderne, der skal være tilpasset mobile enheder. Det er hurtigere og dermed mere økonomisk at få et mobilt site med jQuery Mobile end med responsive webdesign, og The Nordic Residence har stadig alle fordelene med kun at skulle redigere deres hjemmeside ét sted.

Responsive webdesign eller jQuery Mobile?

Hvis du ønsker et mobilt website og er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge responsive webdesign eller jQuery Mobile, så giv os et kald på 7023 6635, så vi kan tale om dine muligheder. 

Det lavede vi
  • Opsætning af html og css ud fra færdigt design (Photoshop-fil).
  • Mobilt website i jQuery Mobile.
  • Mulighed for at redigere den “almindelige” og den mobile hjemmeside ét sted.
  • Online booking-funktion.
  • Nyhedsmail-funktion.
Samarbejdspartnere:

Idé, tekst og projektledelse: Seismonaut


Se hjemmeside