Seks hjemmesider i én- og så også lige to mobile websites

Seismonaut

Værd at fremhæve

Folkene bag Seismonaut skulle i første omgang bare bruge én hjemmeside, men i dag har de flere forskellige virksomheder i både ind- og udland (bl.a. to hoteller i Nigeria). Med udgangspunkt i den første hjemmeside, de fik lavet, har de derfor i dag hele seks forskellige hjemmesider, hvoraf to også er tilpasset visning på smartphones. 

Samme skabelon til alle seks websites

Alle seks websites er bygget inden for de samme skabeloner i Umbraco men med lidt forskellig grafisk styling. Derfor virker de alle forskellige og passer til det specifikke forretningsområde, de er en del af.

Opdatering ét sted

På den måde har Seismonaut fået en økonomisk meget overskuelig løsning, og i dagligdagen gør det også livet meget lettere, da de kun skal opdatere hjemmesiderne i ét system. 

Det lavede vi
  • Opsætning af html og css ud fra færdigt design (Photoshop-fil)
  • Hjemmesiderne seismonaut.com, seismonautafrica.com, schwarzmogensen.dk, schwarzmogensen.com, thenordicvilla.com og nordicresidence.com (de to sidstnævnte også som mobile websites).
  • Integration af hjemmesideblog med Facebook, så kommentarer på bloggen vises på Seismonauts Facebookside.
  • To mobile websites, lavet med jQuery Mobile, og som automatisk opdateres, når Seismonaut opdaterer de respektive moder-websites. 
Samarbejdspartnere:

Idé, tekst og projektledelse: Seismonaut

Design: Silkjær

 


Se hjemmeside